Piet Hein Eek salontafels

Piet Hein Eek

Piet Hein Eek

beroemde-salontafels15Piet Hein Eek is een van de bekendste Nederlandse ontwerpers die er is. Hij is wereldberoemd om zijn sloophouten meubelen die hij in zijn eigen fabriek in Eindhoven produceert. Piet Hein Eek is van de eerste generatie Nederlandse ontwerpers die vanaf begin jaren ’90 furore maken met hun ontwerpen.
Piet Hein Eek maakt alle soorten design meubels. Stoelen, heel veel kasten, tafels en dus ook salontafels. De sloophouten meubels van Piet Hein Eek zijn echt high end. Ik schat dat je voor onderstaande salontafels zeker 2000 euro moet neertellen. Er zijn veel bedrijven die de karakteristieke stijl van Piet Hein Eek proberen te kopiëren. Uiteraard is dat niet toegestaan. Naast sloophout gebruikt Piet Hein Eek nog veel meer andere materialen in zijn ontwerpen, zo werkt hij ook veel met metaal. Hier hebben we alleen geen salontafels van kunnen vinden.

Piet Hein Eek salontafel kopen

Piet Hein Eek maakt al zijn meubels in zijn eigen fabriek in Eindhoven. Deze zijn niet online te koop. Hij heeft sinds kort echter wel een lijn bij Wehkamp. Deze meubels maakt hij niet in zijn eigen fabriek, maar zijn wel onmiskenbaar Piet Hein Eek. Bekijk hier zijn meubels bij Wehkamp.

Piet Hein Eek salontafel

Klassieke sloophout salontafel van Piet Hein Eek.

Salontafel sloophouten blog Piet Hein Eek

Salontafel Piet Hein Eek

Piet Hein Eek salontafel sloophout

Piet Hein Eek salontafel sloophout

Piet Hein Eek salontafel glas

Piet Hein Eek salontafel glas. Deze tafel is te koop bij Wehkamp.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *