Dutch originals salontafels

Dutch Originals salontafelsDe design salontafels van Dutch originals zijn niet zoals veel mensen denken remakes van beroemde Nederlandse ontwerper Gispen. Dutch originals salontafels zijn ontworpen door de Gebroeders van de Stroom in de stijl van Gispen. Gebroeders van de Stoom is de meubelfabriek waar de Dutch Originals meubels worden gemaakt. Het zijn allemaal design salontafels met metalen frame en een glazen blad. Dutch Originals brengt wel remakes van Gispen uit, maar dit zijn voornamelijk stoelen. Uiteraard lijken de salontafels van Dutch Originals wel heel heel erg op de stijl die Gispen ook aanhield. De ontwerpen van de salontafels van Gispen zijn inmiddels toch wat gedateerd, dit zal waarschijnlijk de reden zijn waarom Dutch Originals ervoor heeft gekozen een aantal nieuwe modellen op de markt te brengen. Dutch Originals verkoopt wel remakes van andere meubels van Gispen.

Dutch originals salontafels online kopen

Dutch originals salontafels zijn online o.a. te koop bij Bigbrands. Het leuke is dat het assortiment aan salontafels echt heel groot is, dus als de stijl van Gispen je aanstaat, dan zit er altijd wel iets tussen.

Over Gispen salontafels

Vind u de Dutch originals salontafels leuk en wilt u meer lezen over originele Gispen salontafels, bekijk dan onderstaande artikelen. Salontafel ‘de Mug’ die Wim Rietveld voor Gispen ontwierp staat op plaats 3 in onze top 70 beroemde salontafels. Bekijk hier de uitgebreid artikelen over deze geweldige designklassiekers.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *