Leitmotiv salontafel

Leitmotiv salontafelsEen Leitmotiv salontafel is goedkoop en hip. Leitmotiv is begonnen als designwinkel in Amsterdam. Sinds 1992 produceren ze zelf design meubels. De producten van Leitmotiv (dus ook de salontafels) kenmerken zich door hen grappige hippe design, en de betaalbare prijs. Veel ontwerpen van Leitmotiv zijn geïnspireerd op beroemde Nederlandse ontwerpen. Zo heeft Leitmotiv een lamp in haar collectie die gemaakt is van flessen. Het beroemde Dutch design merk Droog had dit ook al. Het verschil is dat de lamp van Leitmotiv 160 euro, en die van Droog 1000 euro kost. Zo lijkt de ‘Bundle light’ (150 euro) verdacht veel op de 85 lamps van Rody Graumans (2500 euro). Een Leitmotiv salontafel kan je dus niet scharen onder topdesign, maar is daardoor wel betaalbaar en misstaat absoluut niet in een modern interieur. Bekijk hier de Leitmotiv salontafels die we voor je gevonden hebben:

Leitmotiv Tafel 3 in 1 Swivel

Leitmotiv Tafel 3 in 1 Swivel

Leitmotiv Bijzettafel Orbit

Leitmotiv Bijzettafel Orbit

Leitmotiv Bijzettafel Touw

Leitmotiv Bijzettafel Touw

Leitmotiv Koffietafel Uni

Leitmotiv Koffietafel Uni. Deze salontafel is duidelijk geïnspireerd op Gispen.

Leitmotiv salontafel modellen

Zoals je hierboven kan zien zijn de leitmotiv salontafels in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Ze hebben een vierkante salontafel. Echt een klassiek model met een glazen blad dat in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar is. De draaibare salontafels vinden wij ook erg leuk en vooral erg praktisch. Bijzettafel Orbit en Cubo hebben echt iets weg van het design van HAY, terwijl Koffietafel Uni van Leitmotiv weer sterk doet denken aan de klassieke salontafels van Gispen. Een Leitmotiv salontafel kenmerkt zich dus niet door een eigen stijl, maar heeft voor iedere smaak wel iets. Dit is ook de kracht van dit leuke Nederlandse designmerk.

Leitmotiv is echt de prijsvechter onder de Nederlandse designmerken en wordt daarom veel in Nederlandse webwinkels verkocht. De prijzen per webwinkel willen nog wel eens een paar tientjes verschillen, dus het loont om even rond te kijken als je een Leitmotiv salontafel wil kopen. Dit is ook de rede dat we bovenaan de verschillende salontafels bij de verschillende webwinkels tonen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *