Goedkope salontafel kopen

Goedkope salontafel kopen of gewoon lekker kijken? Hieronder tonen we goedkope salontafels van verschillende aanbieders. De salontafels zijn geselecteerd op prijs, dus de goedkoopste staat bovenaan. Langzaam worden ze steeds duurder. Klik op ‘meer salontafels laden’ om steeds weer 15 salontafels te tonen. In totaal hebben we meer dan 200 salontafels uit verschillende winkels voor je verzameld. Vind hier uw goedkope salontafel!

 

 

Over deze goedkope salontafels

Wij helpen je een goedkope salontafel te kopen. Hierboven hebben we de design salontafels van 6 of 7 toonaangevende webwinkels op het gebied van design voor je verzameld. Design salontafels zijn er in alle soorten en maten online te vinden. Door het hele assortiment van de belangrijkste webshops samen te voegen kan jij makkelijker een keuze maken en een goedkope salontafel uitzoeken. Doordat we de goedkoopste salontafels bovenaan hebben gezet vind je ook automatisch de webshop waar je de salontafel het goedkoopst online kan kopen.

Goedkope salontafel merken

Omdat we alle goedkope salontafels van de verschillende toonaangevende webwinkels voor je bij elkaar hebben gezocht komen de goedkope merken ook automatisch naar voren. Een merk dat zeer betaalbaar is, Leitmotiv. Woood is ook goedkoop, maar valt wat ons betreft niet echt onder design. Andere merken zijn normaal heel duur, maar hebben een aantal goedkope modellen. Bekijk bijvoorbeeld ook de goedkope salontafels van HAY of Kartell. Dan heb je een echte design salontafel die nog te betalen is ook. Bekijk ook de wat minder bekende merken zoals Sintesi, die met de salontafels Nido en Robby echt hele leuke goedkope salontafels maakt.

goedkope salontafel

Goedkope salontafel van Sintesi (175 euro).

Het zijn echter niet alleen maar goedkope salontafels die je hier kan bekijken. Als je steeds verder klik kom je uiteindelijk bij steeds duurdere tafels. De duurste tafel is uiteindelijk ruim 3000 euro. Niet leuk om te kopen, maar uiteraard wel om te bekijken.

Goedkope design salontafel online kopen

Online is het heel leuk meubels kopen. Een goedkope salontafel zoals hierboven volop worden getoond vind je niet zo snel in de gewone design winkels. Ook de duurdere modellen zijn vaak online veel goedkoper dan dat je ze bij een chique designwinkel koopt omdat een webwinkel toch minder kosten heeft. Ook de prijzen die je bijvoorbeeld voor een Leitmotiv tafel betaald, zijn vaak nog lager dan dat je bijvoorbeeld bij Ikea kwijt zou zijn. Veel van de salontafels worden ook nog eens gratis thuisbezorgd, dus het is nog handig ook. Dus ga lekker online je goedkope salontafel kopen 🙂

Van welke online winkels tonen we de goedkope salontafels?

Nou, niet alleen maar goedkope salontafels dus, maar wel van goedkoop naar duur tonen we de salontafels van Bigbrands, Directdesign, Apart design, Bijzettafels van lil, Fashion for Home en DesignJunky. Tezamen hebben deze online winkels een zeer groot assortiment. Een goedekope salontafel vinden moet dus geen probleem zijn.

2 Responses so far.

  1. dior says:

    Hallo

    Ik ben op zoek naar die salontafel van Sintesi. Waar zou ik dat nog kunnen vinden?

  2. BPvB says:

    Hoi

    Ook ik wil graag weten waar ik die Sintesi tafel kan kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *