Kartell salontafels

Kartell salontafelsKartell salontafels – Kartell is een Italiaans designmerk. Het werd in 1949 opgericht en produceerde in eerste instantie kunststof auto-accessoires later ging het bedrijf zich steeds meer toeleggen op meubels. Kunststof is altijd een centraal onderdeel van de design meubels van Kartell geweest. Zoals je kan zien zijn ook de Kartell salontafels grotendeels van kunststof gemaakt. Kartell heeft in de loop der jaren de grootste ontwerpers aan zich weten te binden. De stoelen die Philip Starck voor Kartell ontwerpt zijn legendarisch. Hieronder tonen we ook een krukje van hem. Ook onderstaande design salontafels van Patricia Urquiola, Vico Magistretti en Tokujin Yoshioka zijn absoluut topdesign. Het leuke aan Kartell is dat het nog redelijk betaalbaar is. Een Kartell salontafel is voor vrijwel iedereen bereikbaar.

Usame salontafel Kartell

Hierboven tonen we verschillende Kartell salontafels. We lichten er ook een aantal voor je uit. De Usame salontafel die Patricia Urquiola voor Kartell ontwierp vinden wij erg bijzonder. Deze design salontafel is gemaakt van kunststof en is daardoor licht en daarom zeer multifunctioneel. De Usame salontafel heeft een ingebouwd krantenrek. Dit op zich is niet zo bijzonder, maar deze Kartell salontafel kan tevens als dienblad gebruikt worden voor op bed.

Invisible salontafel van Kartell

Invisible salontafel van Kartell

Kartell T-Table Patricia Urquiola

Kartell T-Table Patricia Urquiola

T-salontafel Kartell

Een ander ontwerp dat we willen uitlichten is de T-salontafel van Kartell. Ook dit is een ontwerp van Patricia Urquiola. Deze zeer betaalbare salontafel is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor je er eindeloos mee kan combineren. Het blad van deze salontafel is het bijzonderst. Het doet denken aan een poreus oppervlak met gaten. Geweldig ontwerp!

 

Meer over Kartell salontafels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *