Cassina salontafels

Cassina salontafelsCassina salontafels –  Cassina is een Italiaans designmerk. Als je voor Cassina een ontwerp mag maken dan tel je mee in de designwereld. Cassina brengt iconische ontwerpen uit van klassieke ontwerpers als onze eigen Gerrit Rietveld, Le Corbusier en Frank Lloyd Wright. Daarnaast weet Cassina ook moderne topontwerpers zoals Philippe Starck aan zich te binden.

Cassina LC4 lounge bank

Een van de beroemdste ontwerpen van Cassina is deze LC4 lounge bank van Le Corbusier.

Nu hebben niet al die ontwerpers een salontafel ontworpen. Desalniettemin heeft Cassina een groot aantal geweldige design salontafels in haar collectie. Een aantal hiervan is nog te betalen zoals salontafel Cassina 269 Mex van Piero Lissoni, maar het merendeel is gewoon heel heel heel erg duur.

Cassina salontafel 269 Mex

Geweldige Cassina salontafel 269 Mex.

Als je het geld hebt voor een Cassina salontafel en je houdt van design, dan is het wel de absolute top van wat je kan krijgen. Salontafels die we hieronder tonen zoals de 520 Accordo en de Cassina 623 Lewis Coffee zijn echt geweldige design salontafels.

Vergelijkbaar met Cassina salontafels

Cassina is een Italiaans designmerk. Merken die wij veel op Cassina vinden lijken en hetzelfde type design salontafels maken zijn bijvoorbeeld Cappelini (waar Marcel Wanders een aantal ontwerpen voor heeft gemaakt). Ook Kartell salontafels lijken op die van Cassina. Kartell is ook een Italiaans designmerk dat samenwerkt met topontwerpers, maar een stuk goedkoper dan Cassina. Qua kwaliteit en prijs is Cassina het best te vergelijken met merken als Vitra, Knoll en Thonet.

Meer over Cassina salontafels

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *