Knoll salontafels

Knoll salontafelsKnoll salontafels – Een van de topmerken op het gebied van design salontafels is Knoll. Knoll is een Amerikaans designmerk, en maakt o.a. originele remakes van  Ludwig Mies van der RoheMarcel Breuer en Eero Saarinen. Knoll is opgericht in 1938 en produceert eigenlijk vanaf het begin af aan alleen topdesign van de bekendste ontwerpers. Naast een aantal geweldige salontafels produceert Knoll ook een groot aantal beroemde design stoelen en tafels. Knoll ziet zichzelf ook vooral een kantoormeubel-fabrikant. Ze verkopen ook veel bureaustoelen en bureau’s. Uiteraard ook alleen het beste dat er op designgebied te vinden is.

Tri-Oval salontafel Ross Lovegrove

Tri-Oval salontafel Ross Lovegrove

Over Knoll salontafels

Je hebt het net natuurlijk al kunnen zien, maar Knoll salontafels zijn absoluut top design. Zoals we hierboven al aangeven zijn de salontafels van Knoll van klassieke topdesigners. Ieder van bovenstaande salontafels behoren tot de beste die er zijn. De Barcelona low table is een topontwerp van Ludwig Mies van der Rohe. Deze salontafel hoort bij zijn beroemde Barcelona chair, wat gerekend kan worden tot een van de bekendste designmeubels ooit gemaakt.

Wij vinden de Ross Lovegrove salontafel die hierboven ook getoond wordt echt te gek! Let ook op de onderste drie tafels. Dit lijken haast eetkamertafels, maar zijn in het echt slechts een centimeter of 40 hoog.

Meer over Knoll salontafels

One Response so far.

  1. Alwine Spilt says:

    Wat zijn de afmetingen? Wat kost deze tafel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *